پاورپوینت کارآفرینی پرورش ماهی های خوراکی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۲۶ تیر ۱۳۹۵
نوع فایل
پاورپوینت (pptx)
حجم فایل
3/28 مگابایت
تعداد صفحات
39 اسلاید
دسته بندی
تعداد بازدید
4773 بازدید
۳,۹۰۰ تومان

مقدمه

ماهی های پرورشی عموماً به دو گروه ماهیان آب های سرد و آب های گرم تقسیم می گردند که ماهی های قزل آلا و آزاد جزء گروه اول به حساب می آیند. اگر چه آب و هوا در بیشتر مناطق گرم است، با وجود این تقریباً در هر یک از استان ها یک یا چند منطقه مناسب برای پرورش ماهی های آب سرد وجود دارد.
بهترین درجه حرارت برای رشد و نمو ماهی قزل آلا حدوداً ۱۷ درجه سانتی گراد است ولی اگر چنین حرارتی در طول ثابت باشد، تولید عناصر تناسلی و در نتیجه تولید ماهی انجام نمی گیرد. آب برخی قنوات و چشمه سارهای کشور ممکن است دارای چنین خاصیتی باشد، چنین آبهایی برای پرورش ماهی قزل آلا مناسب است ولی تکثیر آن باید در آبهایی با حرارت ۸ تا ۱۰ سانتی گراد انجام گیرد.

ماهی آزاد دریای خزر در واقع نوعی قزل آلا است که فقط بخاطر بزرگ بودنش به آن ماهی آزاد گفته می شود، این ماهی ها معمولاً مانند قزل آلای پرورشی بعد از تخم ریزی نمی میرند. این گروه از ماهیان جزء لذیذترین ماهی های خوراکی هستند و اکثراً از قدرت بالایی برخوردار می باشند که ماهی قزل آلا پرورشی از اهیمت خاصی برخوردار است.
اگرچه برای پرورش آنها کارگاه های مخصوصی احداث می گردد ولی می توان در آب های نسبتاً خنک که بصورت جویبار، چشمه، قنات و … است برای مصرف خانوادگی و تولید محدود پرورش داد. در حال حاضر میزان تولید این ماهی در کشور سالانه ۱۰۰۰۰ تن است که بدون شک باز هم در آینده افزایش خواهد یافت.

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه پرورش ماهی قزل آلا
گذری بر دوران قبل از پرورش ماهی
اکسیژن محلول
آمونیاک
آمونیاک محلول در آب به چند طریق ایجاد می گردد
پی اچ
راهنمای پرورش ماهی قزل آلا
تاریخچه تکثیر و پرورش ماهی در دنیا و ایران
تاریخچه پرورش ماهی قزل آلا
نیازهای پرورشی
عوامل مؤثر بر رشد قزل آلا
دلیل استفاده از قندها در جیره غذایی قزل آلا
ویتامین ها
مواد معدنی
امکانات محل
حوضچه ها و سیستم های مختلف پرورش ماهی قزل آلا
حوضچه های پرورشی مستطیل شکل
مراحل آماده سازی بچه ماهیان برای حمل و نقل
نکات ضروری در مورد انواع غذاهای ماهی غزل آلا
منابع آب جهت پرورش قزل آلا
هضم و جذب غذا در لوله گوارش
آماده سازی حوضچه ها قبل از ماهی دار کردن
عواملی که از افزایش مواد سمی حاصل از متابولیسم جلوگیری می کند
روش های غذا دادن در مزارع پرورش ماهی قزل آلا

این فایل در قالب مایکروسافت پاورپوینت بوده و کاملاً قابل ویرایش می باشد و می توانید از آن جهت ارائه درس کارآفرینی استفاده نمایید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.